DAN 12 & 13

 Ker sta bila četrtek in petek, spet običajna dneva prakse jih bom združil skupaj v en blog, saj sta bila poleg večernih ur oba dneva enaka (opravljanje prakse...), bom podrobnejše opisal le naše večere. 

Četrtek

Saj smo imeli že vsi dovolj samo bolonez omake smo se z preostankom mletega mesa odločili skuhati čufte v paradižnikovi omaki + pire krompir. Vendar za tlačenje krompirja nismo imeli primernega orodja, zato smo se najprej sprehodili še do trgovine s kuhinjskimi pripomočki, kjer smo kupilni primeren "tlačilec" za pire krompir, ter še nekaj servetov saj smo do zdaj imeli, dovolj problemov pri vzemanju vročih stvari ven iz mikrovalovke/pečice. Čufti so kljub nekaj problemom na koncu bili okusni, zato smo jih z veseljem pojedli, ter odšli spat.

Petek

Petkov večer je bil malo manj zanimiv, ker je bil spet konec tedna, ter smo bili že malce utrujeni, smo se danes odločili za hitro pripravo hrane. Nekateri smo kupili zmrznjene produkte (npr. lazanjo, pizzo), medtem ko so se ostali sprehodili, do najbližjega supermarketa, ter si kupili hitro hrano. V večernih urah smo pogledali še komedičen film, da smo se lahko po dolgem tednu vsi dobro nasmejali, nato pa se je na televizijo priklopil še računalnik, da se je lahko gledala nogometna tekma med Dansko in Slovenijo.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

DAN 5

DAN 2 - Staro mesto, center, hiša iluzij, uvod v prakso

DAN 8 - Sprehod po mestu: grad, razgledno kolo, Pinball museum, Bowling